Dr. Vladka Mačeka 26, Karlovac

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU
Tečajevi stranih jezika u inozemstvu organizirani su u suradnji s turističkom agencijom KA Travel, Karlovac (www.katravel.hr). Polaznici mogu izabrati jednu od priznatih europskih škola te u tipičnom okruženju strane zemlje naučiti ili usavršiti strani jezik. Škole organiziraju različite vrste tečajeva: standardni, intenzivni, tečaj poslovnog jezika, tečaj za profesore stranog jezika, tečajeve za djecu… Boravak je osiguran kod pomno izabranih obitelji, u hotelu, u studentskom domu, studentskom stanu ili u kampu za mlade. Jezik se uči od izvornih govornika koji jamče uspjeh na svim stupnjevima učenja. Posebni programi za grupe mlađih polaznika uz organiziranu pratnju i cjelodnevni nadzor. Školovanje i boravak u inozemstvu moguće je otplatiti na više rata. Cijene na upit (cijene ovise o vrsti i trajanju tečaja, vrsti smještaja i prijevoza). Polaznici mogu učiti engleski, njemački ili talijanski jezik u odabranim školama s kojima imamo dugogodišnju i iznimno dobru suradnju.  

ENGLESKI JEZIK
THE LANGUAGE CENTRE OF IRELAND, IRSKA, DUBLIN
Poznati edukacijski centar koji od 1966. godine pruža odličnu atmosferu za učenje i boravak u Irskoj. Učionice su smještene u centru Dublina poznatog po ugodnom okruženju, ljubaznim i susretljivim  domaćinima i iznimnoj ljepoti prirode u kojoj možete uživati na jednom od organiziranih izleta. Tečajevi su namjenjeni polaznicima od 18+ godina koji se putem ulaznog testa raspoređuju u odgovarajuću grupu. Na kraju tečaja polaznici dobivaju Certifikat o pohađanju.
Cijena već od 510 eura (1 tjedan standardni tečaj + smještaj u obitelji u jednokrevetnoj sobi, polupansion pon – pet, puni pansion sub-ned),
Više informacija na
www.lci.ie 

NJEMAČKI JEZIK
ACTILINGUA academy, AUSTRIJA, BEČ Actilingua academy je vodeća ustanova u Austriji za poduku njemačkog jezika i članica je Međunarodne organizacije jezičnih centara. Škola je i autorizirani centar za “Zertifikat Deutsch als Fremdschprache” Goethe instituta, te za diplomu ÖSD. Smještena je na nekoliko lokacija u centru Beča sa odvojenim zgradama za odrasle ( 16+) i mlađe polaznike. Posebni i vrlo traženi ljetni tečaj za mlade (12-17 godina) pruža mogućnosti za razne aktivnosti (tenis, jahanje itd.). Actilingua organizira i specijalizirane programe: njemački kroz radno iskustvo (u suradnji s uspješnim austrijskim tvrtkama), njemački i glazba, tečajevi za profesore njemačkog jezika itd. Cijena već od 651 euro (2 tjedna strandardni tečaj + smještaj u obitelji u dvokrevetnoj sobi) Više informacija na  www.actilingua.com.

TALIJANSKI JEZIK
ISTITUTO “IL DAVID”, ITALIJA, FIRENZE Škola se nalazi u povijesnom centru Firenze, nekoliko koraka od katedrale, u blizini brojnih umjetničkih galerija i restorana. Grad koji je kolijevka talijanskog jezika i koji je zbog bogatstva umjetničke baštine među najposjećenijim gradovima svijeta učinit će Vaš boravak u Italiji nezaboravnim. Tečajeve vode mladi i profesionalni predavači, a polaznici mogu birati između kratkog, standardnog i intenzivnog grupnog tečaja ili pohađati individualnu nastavu. Kao dodatni tečajevi na raspolaganju su : tečaj talijanskog kulinarstva, poslovni talijanski jezik, tečaj povijesti umjetnosti, tečaj slikarstva. Cijena već od 290 eura (1 tjedan standardni tečaj + smještaj u obitelji u dvokrevetnoj sobi) Više informacija na www.davidschool.com
PARTNER: TERRANOVA Copyright: UČILIŠTE SVIJET 2013.