Dr. Vladka Mačeka 26, Karlovac

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA
Posebna pažnja posvećena je intenzivnom radu uz suvremene metode i izvorni didaktički materijal. Kroz međunarodne standarde kvalitete cilj je omogućiti polaznicima snalaženje u tipičnom ambijentu strane zemlje i u drugim situacijama koje zahtjevaju poznavanje nekog stranog jezika. Programi su usklađeni s europskim standardom (Framework)...|VIŠE|TEČAJEVI  u inozemstvu
Tečajevi stranih jezika u inozemstvu organizirani su u suradnji s turističkom agencijom
KA TRAVEL, Karlovac.
Polaznici mogu izabrati jednu od priznatih europskih škola te u tipičnom okruženju strane zemlje naučiti ili usavršiti strani jezik.
Škole organiziraju različite vrste tečajeva: standardni, intenzivni, tečaj poslovnog jezika, tečaj za profesore stranog jezika, tečajeve za djecu….
|VIŠE|


PRIJEVODI
Učilište “Svijet” nudi uslugu prevođenja s engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog i ruskog jezika na hrvatski te s hrvatskog na gore navedene jezike. Prijevodi su mogući sa ili bez ovjere sudskog tumača, a prema mogućnostima na raspolaganju su i hitni prijevodi. Cijene i rokovi isporuke se dogovaraju ovisno o količini i težini teksta, a temelje se na kompjutorskom izračunu znakova (1 kartica =1500 znakova).ILIŠTE "SVIJET"
Učilište "Svijet"
  osnovano je 2008. godine rješenjem Ministarstva znanosti obrazovanja i športa. Nastavljajući tradiciju započetu u Ferial-ovom Centru za strane jezike te stalno prateći europske standarde u poduci stranih jezika Učilište "Svijet" postalo je u Karlovačkoj županiji referentno mjesto za učenje i usavršavanje stranih jezika. Polaznici mogu pohađati standardne, poslovne, individualne, tečajeve "po mjeri" (prema zahtjevima polaznika), intenzivne ljetne tečajeve, tečajeve 50+ (za polaznike iznad 50 godina), dječje tečajeve, tečajeve hrvatskog jezika te tečajeve stranih jezika u inozemstvu... |
VIŠE|
PARTNER: TERRANOVA Copyright: UČILIŠTE SVIJET 2013.